Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Zwemmen voor kinderen

Wil jij dat jouw kind leert zwemmen op een leuke en veilige manier? Schrijf ze dan in voor zwemlessen bij Zwembad de Plons! Onze ervaren zweminstructeurs en kindvriendelijke faciliteiten zorgen voor een optimale omgeving waarin kinderen kunnen leren zwemmen. 

Waarom zwemlessen voor kinderen bij Zwembad de Plons?

Bij Zwembad de Plons begrijpen wij hoe belangrijk het is dat kinderen op jonge leeftijd leren zwemmen. Onze zweminstructeurs zijn professioneel opgeleid en hebben ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen. Zij creëren een positieve en stimulerende omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen en met plezier leren zwemmen. Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen voor een goede begeleiding en houden te allen tijden toezicht op de kinderen tijdens de zwemlessen. 

ABC zwemles

Bij Zwembad De Plons streven we ernaar om kinderen op een leuke manier te leren zwemmen en hen de basisvaardigheden te bieden met het behalen van het ABC zwemdiploma. Tijdens de lessen leren kinderen verschillende zwemslagen, van drijven tot aan schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl, waardoor ze zich als een vis in het water zullen voelen. Het diploma van de ABC zwemles wordt uitgegeven door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. 

ABC zwemdiploma halen bij Zwembad De Plons

  • Vanaf 4 jaar.
  • Lessen worden 1x per week van 1 uur  gegeven.
  • Kies een vaste dag en tijd die jou het beste uitkomen. 
  • Goede communicatie via een zwemonderwijzer(es).
  • Kijklessen voor ouders.
  • 90% haalt zwemdiploma A in 1 jaar
  • 100% haalt zwemdiploma A in 1 1/4 jaar 
  • 100% haalt zwemdiploma B in 13 lessen
  • Inhaalmogelijkheden bij verzuim

Schrijf vandaag nog in voor kinderzwemlessen

Wil jij dat jouw kind de vaardigheden en het zelfvertrouwen ontwikkelt om veilig te kunnen zwemmen? Schrijf ze direct in voor zwemlessen voor kinderen bij Zwembad de Plons! Onze ervaren instructeurs, kindvriendelijke faciliteiten en effectieve lesmethoden zorgen ervoor dat je kind op een plezierige manier leert zwemmen. Neem contact met ons op voor meer informatie en schrijf je kind in voor zwemlessen bij Zwembad de Plons.

Kinderen met enige zwemvaardigheid (instromers)

Heeft jouw kind al enige zwemvaardigheid omdat het eerder zwemles heeft gehad of ervaring heeft opgedaan in een ander zwembad? Dan is het mogelijk om bij ons in te stromen in de zwemlessen. Je kunt jouw kind inschrijven, waarna wij contact met je opnemen voor een zwemafspraak. Tijdens deze afspraak zal een ervaren zweminstructeur het zwemniveau van jouw kind beoordelen.

Veiligheid 

Bij De Plons hanteren we de richtlijnen van de Gedragscode Zwembadbranche om ongewenst gedrag in het zwembad zoveel mogelijk te voorkomen. Deze gedragscode bevat omgangsregels waar zowel ouders als medewerkers een beroep op kunnen doen.

Gratis zwemplezier

Kinderen die bij ons op zwemles zitten kunnen gratis vrij zwemmen onder begeleiding van een volwassene. Als begeleider kunt u een begeleidersabonnement afsluiten op naam van uw kind, waarmee u een korting krijgt op een 10-badenkaart welke te gebruiken is voor het hele gezin.