Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Peuterspel zwemmen

Direct
inschrijven!

Peuter zwemmen: bereid je voor op de zwemlessen ABC!

Wil jij samen met je kind plezier beleven aan peuter zwemmen in Beuningen? Tijdens onze lessen ga je samen met je kind het water in en worden er allerlei leuke oefeningen gedaan. Op een speelse manier, met opdrachten en liedjes, worden de peuters voorbereid op de ABC zwemles

Wat leert je kind tijdens het peuter zwemmen?

Tijdens peuterzwemlessen leert je kind stap voor stap zelfstandig te zijn in en onder water, dit uiteraard samen met jou. Deze lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar oud. 

Tegen de tijd dat jouw kind 4 jaar wordt en kan starten met de ABC zwemles, heeft het al zoveel geleerd dat het bijvoorbeeld onder een zeil door kan zwemmen, kan duiken, zelf weer boven water kan komen, kan drijven op de buik, en nog veel meer! Dit is niet alleen ontzettend leuk, maar vormt ook een stevige basis voor de zwemlessen gericht op zwemdiploma’s ABC. Plezier staat uiteraard voorop!

Lessen

Wij bieden flexibele mogelijkheden voor peuter zwemmen aan van woensdag t/m zondag. Hierdoor kan jij de zwemles kiezen die het beste bij jouw schema past. Komt een zwemles toch een keer niet uit? Geen zorgen, iedere week worden er inhaallessen gegeven. Bekijk hier het inhaalrooster.

Schrijf vandaag nog in voor baby zwemmen

Wil jij dat jouw peuter de vaardigheden en op jonge leeftijd het zelfvertrouwen ontwikkelt in het water? Schrijf je dan direct in voor peuterzwemmen! Onze ervaren instructeurs, kindvriendelijke faciliteiten en effectieve lesmethoden zorgen ervoor dat jouw peuter op een plezierige manier leert zwemmen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis proefles

Wil jij graag kennismaken met peuter zwemmen? Meld je dan van tevoren aan middels het aanmeldformulier voor een gratis proefles. Op die manier krijg je de kans om onze activiteiten uit te proberen en te ervaren hoe leuk en waardevol het is om samen met je baby te zwemmen.

Kies hier onder uw gewenste locatie.

Beuningen

Schrijf direct in

Aanmelden baby zwemles of peuterspel les

U kunt zich hier aanmelden voor babyzwemles of peuterspel les. Vul onderstaande gegevens in.

Tarieven

BeschrijvingPrijs
Per les (45 min)€7,35*
*Borg polsband (eenmalig)€7,50
*Betaling per kwartaal via automatische incasso

Lestijden

DagTijd
woensdag10:15 - 11:00 Nicol
donderdag11.00 - 11.45 Elcke
vrijdag10:45 - 11:30 Jory
zondag09:00 - 09:45 Jory
11:15 - 12:00 Jory