Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Baby zwemmen

Direct
inschrijven!

Baby zwemmen: samen plezier beleven in het water!

Wil jij samen met jouw baby plezier beleven aan baby zwemmen in Beuningen? Tijdens onze lessen ga je samen met jouw baby het water in en worden er allerlei leuke oefeningen gedaan. Op een speelse manier, met opdrachten en liedjes, worden de baby’s watervrij gemaakt. We gebruiken verschillende materialen zoals flesjes, ballen, matten, slurfen en opduik beestjes om de lessen gevarieerd te houden. Samen genieten jij en je kind samen 45 minuten lang van het baby zwemmen.

Spelenderwijs leert jouw kind zich vrij te voelen in het water. Plezier staat hierbij voorop, en door deze benadering kan je kind vertrouwd raken met water en eventuele angst overwinnen. Tijdens het baby zwemmen worden er diverse zwemvaardigheden aangeleerd, zoals drijven en zwembewegingen maken.

Baby zwemmen vanaf 4 maanden 

Als je baby ongeveer 4 maanden oud is, kan je al starten met baby zwemmen. In het begin moet je kind misschien even wennen aan de geluiden en het gespetter, maar vaak zie je al tijdens de eerste les vooruitgang. Het maken van spetters in het water en het maken van zwembewegingen met de benen zijn vaak tekenen van plezier!

Baby zwemmen vanaf 1 jaar

Wanneer jouw kind ongeveer 1 jaar oud is, zal hij of zij meer bewegingsvrijheid willen. Je kunt bijvoorbeeld zwembandjes gebruiken om je kind te ondersteunen. Na wat oefening zal je kind plotseling zelfstandig door het zwembad zwemmen. Zowel kinderen als ouders zijn vaak ontzettend trots op deze prestatie!

Lessen

Wij bieden flexibele zwemles mogelijkheden aan van woensdag t/m zondag. Hierdoor kan jij de zwemles kiezen die het beste bij jouw schema past. Komt een zwemles toch een keer niet uit? Geen zorgen, iedere week worden er inhaallessen gegeven. Bekijk hier het inhaalrooster.

Schrijf vandaag nog in voor baby zwemmen

Wil jij dat jouw baby de vaardigheden en op jonge leeftijd het zelfvertrouwen ontwikkelt in het water? Schrijf je dan direct in voor baby zwemmen! Onze ervaren instructeurs, kindvriendelijke faciliteiten en effectieve lesmethoden zorgen ervoor dat  jouw baby op een plezierige manier leert zwemmen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gratis proefles

Wil je graag kennismaken met baby zwemmen? Meld je dan van tevoren aan middels het aanmeldformulier voor een gratis proefles. Op die manier krijg je de kans om onze activiteiten uit te proberen en te ervaren hoe leuk en waardevol het is om samen met je baby te zwemmen.

Kies hier onder uw gewenste locatie.

Beuningen

Schrijf direct in

Aanmelden baby zwemles of peuterspel les

U kunt zich hier aanmelden voor babyzwemles of peuterspel les. Vul onderstaande gegevens in.

Tarieven

BeschrijvingPrijs
Per les€7,35*
* Borg polsband (eenmalig)€7,50
* Betaling per kwartaal via automatische incasso

Lestijden

DagTijd
woensdag08:45 - 09:30 Nicol
09:30 - 10:15 Nicol
donderdag9:15 - 10.00 Elcke
10.15 - 11.00 Elcke
vrijdag09:15 - 10:00 Jory
10:00 - 10:45 Jory
zaterdag08.00 - 08.45 Desiree
08.45 - 09.30 Desiree
zondag08:15 - 09:00 Jory
09:45 - 10:30 Jory
10:30 - 11:15 Jory