Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Reuma zwemmen

Blijf in beweging!

“Blijf in beweging! Oefeningen in warm water” is een activiteit van de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o. in samenwerking met zwembad De Plons in Beuningen. Deze beweegactiviteit wordt ondersteund door het Reumafonds. Voor mensen met reumatische klachten of diegenen die een revalidatietraject achter de rug hebben is sporten in warm water een ideale vorm van bewegen. Tijdens het reuma zwemmen voelt uw lichaam licht aan, waardoor de gewrichten minder belast worden tijdens het bewegen en de spieren en gewrichten zich door het warme water beter kunnen ontspannen.

Wat bieden wij tijdens reuma zwemmen?

Bij zwembad De Plons heeft u de mogelijkheid tot deelname aan een beweeggroep in ons verwarmde instructiebad. Deze beweeggroepen vinden plaats op 3 tijdstippen op dinsdag, en zijn
exclusief bestemd voor leden van de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o.

Reuma zwemmen in een beweeggroep

Gedurende de eerste 45 minuten van de beweeggroep voert u (aangepaste) beweegoefeningen uit in het verwarmde water van 32 graden. Het tempo en de intensiteit van de oefeningen kunt u naar eigen behoefte en mogelijkheid aanpassen. Tijdens de laatste 15 minuten kunt u gebruik maken van het wedstrijdbad of langere tijd van de whirlpool of de sauna (zonder extra kosten).
Voor meer informatie over deze beweegactiviteit kunt u ook een kijkje nemen op de website van de Reumapatiëntenvereniging Nijmegen e.o

Proefles reuma zwemmen?

Wilt u graag vrijblijvend kennis maken met sporten in een beweeggroep? Maak dan gebruik van onze gratis proefles. Voor een proefles of deelname aan de beweeggroep kunt u zich aanmelden bij Ineke Huilmand-Jansen via bewegen@reumanijmegen.nl of ons informatienummer 06-23235178.

Kies hier onder uw gewenste locatie.

Beuningen

Lestijden

DagTijd
dinsdag11:00-12:00 Guido
13:15-14:15 Guido
14:15-15:15 Guido
donderdag13:00-14:00 Guido
14:00-15:00 Guido

Betaling

De betaling gaat via reuma vereniging Nijmegen.
Contact via de website van de Reumapatiëntenrugcrawlvereniging Nijmegen e.o