Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Recreatief zwemmen

Wil jij graag ontspannen en plezier hebben in het water? Kom dan recreatief zwemmen bij Zwembad de Plons! Recreatief zwemmen is niet alleen hartstikke leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Samen een paar uur met vrienden of familie naar het zwembad is gegarandeerd een succes.

Bij Zwembad de Plons kun je  7 dagen in de week recreatief zwemmen. Ons zwembad beschikt over verschillende zwembaden, een sauna en een whirlpool. Zo kun je bijvoorbeeld baantjes trekken, springen van de duikplank, waterspelletjes spelen of van de glijbaan gaan in ons warm water zwembad. Wij willen zwemmen voor kinderen, volwassenen en ouderen zo leuk mogelijk maken; voor ieder wat wils en iedereen is welkom bij Zwembad de Plons! 

Ontdek recreatief zwemmen samen met je familie! 

Recreatief zwemmen is een leuke manier om actief bezig te zijn met de hele familie. Daarbij gaat het natuurlijk vooral om plezier, maar het is ook erg leerzaam. Baby’s en peuters kunnen tijdens het recreatief zwemmen kennis maken met het water en zo al langzaam aan watervrij worden gemaakt. Wij leggen ballen, matjes en andere materialen klaar waarmee je leuke waterspellen kunt spelen. Kom langs met je kind en ontdek recreatief zwemmen. 

Recreatief zwemmen voor jong en oud 

Of je nu recreatief wilt zwemmen met vrienden, quality time wilt doorbrengen met je gezin of gewoon even wilt ontspannen, Zwembad de Plons biedt de perfecte locatie voor recreatief zwemmen. Ons zwembad is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast hanteren wij flexibele openingstijden, zodat je op verschillende momenten kunt komen genieten van het recreatieve zwemgedeelte.

Bezoek Zwembad de Plons voor plezierig recreatief zwemmen

Ben jij klaar voor een leuke en relaxte tijd in het water? Bezoek Zwembad de Plons en ervaar het plezier van recreatief zwemmen. Onze faciliteiten, vriendelijke medewerkers en diverse waterattracties zorgen voor een geweldige zwemervaring. Kom langs en dompel je onder in het recreatieve zwemgedeelte van Zwembad de Plons. Wij verwelkomen jou met open armen!