Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Aqua-rebel

Direct
inschrijven!

Aqua Rebel: Verbeter je conditie en spierkracht in het Zwembad de Plons

Onze Aqua Rebel-lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie. Elke les biedt een nieuwe uitdaging en vindt plaats in het ondiepe bad, waar we werken op het ritme van opzwepende muziek.

Waarom Aqua Rebel?

Aqua Rebel biedt niet alleen een leuke en afwisselende manier van trainen, maar ook ontspanning door inspanning. Door gebruik te maken van gewichten en attributen, train je op kracht, explosiviteit en conditie. In tegenstelling tot fitness, vermindert het de impact op gewrichten vanwege de opwaartse kracht van het water, verbeterde cardiovasculaire conditie, spierkracht en flexibiliteit, en verhoogde weerstandstraining door het water. Onze doelgerichte lessen zorgen ervoor dat je het maximale uit elke training haalt. 

Voordelen van Aqua Rebel

  • Geschikt voor iedereen: ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie. Je kan het zo zwaar maken als je zelf wilt. Door het bewegen in het water belast je je lichaam minder. 
  • Verbetering van je conditie en spierkracht: aqua rebel is een effectieve manier om je algehele conditie te verbeteren en je spierkracht op te bouwen. De oefeningen in het water bieden weerstand, wat resulteert in een verhoogde spieractiviteit en een betere spierdefinitie.
  • Afwisselende en doelgerichte lessen: elke aqua rebel-les is uniek en uitdagend. Onze ervaren instructeurs zorgen voor gevarieerde oefeningen en trainingsmethoden, waardoor je gemotiveerd blijft.
  • Mogelijkheid om gemiste lessen in te halen bij andere aquasport activiteiten: als je een les mist, kan je je les inhalen tijdens één van onze andere aquasport activiteiten. 
  • Gratis proefles om kennis te maken: twijfel je nog of aqua rebel iets voor jou is? Geen probleem! Bij Zwembad de Plons kun je een gratis proefles volgen om kennis te maken met ons en aqua rebel. Op die manier kun je zelf ervaren hoe leuk en effectief deze vorm van aquasport is!

Gratis proefles 

Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor een gratis proefles aqua rebel bij Zwembad de Plons. Ervaar zelf hoe deze unieke vorm van aquasport je helpt om je doelen te bereiken. Of je nu wilt werken aan je conditie, spierkracht of gewoon plezier wilt hebben, Aqua Rebel is de perfecte keuze!

Schrijf je nu in!

Bij Zwembad de Plons bieden wij goede onderhouden faciliteiten, zodat je optimaal van je zwemervaring kunt genieten. Ons personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien hanteren we flexibele openingstijden, zodat je kunt zwemmen op tijden die voor jou het beste uitkomen.

Kies hier onder uw gewenste locatie.

Beuningen

Schrijf direct in

Aanmelden activiteiten - Beuningen

Tarieven

BeschrijvingPrijs
Per les€7,35*
* Borg polsband (eenmalig)€7,50
* Betaling per kwartaal via automatische incasso

Lestijden

DagTijd
woensdag19:15 - 20:15 Ruben
donderdag20:00 - 21:00 Ruben