Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Discozwemmen (Alleen in de winterperiode)

Discozwemmen bij Zwembad de Plons

Duik in een wereld van plezier en muziek!

Op zoek naar een avond vol plezier, muziek en dans, gecombineerd met een verfrissende duik? Wij verwelkomen alle kinderen van 7 tot 12 jaar mét zwemdiploma graag voor een spetterende avond met ons discozwemmen. Geen aanmelding of reservering nodig! 

Wanneer?

Iedere 2e zaterdag van de maand in de winterperiode kan je bij ons terecht voor een avond discozwemmen. 

  • Zaterdag 11 november 2023
  • Zaterdag 9 december 2023
  • Zaterdag 13 januari 2024
  • Zaterdag 10 februari 2024  – Carnavalseditie! (verkleed)
  • Zaterdag 9 maart 2024

Wat kan je verwachten?

Bij ons discozwemmen draait het om plezier, gezelligheid en veiligheid. Ons zwembad wordt eens per maand omgetoverd tot een kleurrijk zwemparadijs voor kinderen!

Muziek en verlichting

Dans en zwem op de leukste muziek. Wij draaien de laatste hitjes en zorgen voor leuk lichteffect!

Snacks en drankjes

Zorg dat je genoeg energie hebt voor het zwemmen! Tijdens het discozwemmen kan je genoeg (gezonde) snacks en drinken bij ons bestellen. Daarnaast is er voor ouders/ verzorgers ook een terras waar zij kunnen zitten en de kinderen in de gaten kunnen houden. 

Materiaal

We bieden ons leukste materiaal aan om de kinderen te vermaken en te laten genieten van diverse wateractiviteiten. Of je nu wilt chillen op een watermatje, actief bezig wilt zijn met de ballen, of nieuwe vriendjes wilt maken terwijl je uitdagende waterattributen uitprobeert, als ons materiaal biedt voor ieder wat wils.

Veiligheid voorop

Naast de zwemlessen, staat bij het discozwemmen veiligheid uiteraard voorop. Onze ervaren badjuffrouwen en badmeesters zijn altijd aanwezig om ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast laten wij alleen kinderen van 7 tot 12 jaar mét zwemdiploma toe.  

Toegang

Bij Zwembad de Plons kan je iedere 2e zaterdag van de maand in de winterperiode je leukste zwemkleding aantrekken voor een avond discowemmen. Het discozwemmen vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur, wat betekent dat je twee uur lang kunt genieten van ultieme waterpret. We vinden het belangrijk dat deze avonden toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hanteren we een prijs van €5,50 per keer

 

Telefoonnummer: (024) 677 19 87

E-mail: info@zwembaddeplons.nl

 

Kies hier onder uw gewenste locatie.