Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Zwembad Nijmegen

Zwembad Nijmegen

Welkom bij Zwembad de Plons, hét zwembad van Nijmegen en omstreken! Ben jij op zoek naar een zwembad in Nijmegen waar je kunt ontspannen, sporten en plezier kan hebben? Dan ben je bij Zwembad de Plons aan het juiste adres. Ons zwembad is gelegen naast Nijmegen en biedt diverse mogelijkheden voor jong en oud. 

Zwemlessen in Nijmegen 

Ben jij opzoek naar zwemlessen? Bij Zwembad de Plons kan je terecht voor zwemlessen op verschillende niveaus. Van beginners tot gevorderden en voor alle leeftijden. Onze ervaren zweminstructeurs zorgen ervoor dat iedereen op een veilige en leuke manier leert zwemmen. 

Recreatief zwemmen in Nijmegen 

Recreatief zwemmen is niet alleen hartstikke leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Samen een paar uur met vrienden of familie naar het zwembad is gegarandeerd een succes. Bij Zwembad de Plons kun je  7 dagen in de week recreatief zwemmen. Ons zwembad beschikt over verschillende zwembaden, een sauna en een whirlpool. Zo kun je bijvoorbeeld baantjes trekken, springen van de duikplank, waterspelletjes spelen of van de glijbaan gaan in ons warm water zwembad. Wij willen zwemmen voor kinderen, volwassenen en ouderen zo leuk mogelijk maken; voor ieder wat wils en iedereen is welkom bij Zwembad de Plons! 

Zwembad Nijmegen – kom langs bij De Plons!

Kortom, zoek je een zwembad in Nijmegen waar je kan zwemmen, sporten en plezier maken? Onze faciliteiten, vriendelijke medewerkers en diverse waterattracties zorgen voor een geweldige zwemervaring. Kom langs en dompel je onder in het recreatieve zwemgedeelte van Zwembad de Plons. Wij verwelkomen jou met open armen!