Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

Zwembad Nijmegen West

Op zoek naar een zwembad nabij Nijmegen West? Bij Zwembad de Plons ben je aan het juiste adres! Met onze faciliteiten, vriendelijke sfeer en uitstekende service bieden wij de ideale plek om te ontspannen, plezier te hebben en aan je conditie te werken. Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, bij Zwembad de Plons vind je alles wat je nodig hebt.

Wat maakt de Plons zo speciaal in Nijmegen West?

Bij Zwembad de Plons begrijpen we dat een zwembad meer is dan alleen maar water en zwemmen. Daarom bieden we een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Ons zwembad beschikt over een groot en verwarmd binnenzwembad, perfect voor recreatief zwemmen, zwemlessen en aquasporten. Daarnaast hebben we ook een apart peuterbad waar de kleintjes veilig kunnen spetteren en spelen.

Zwemles en trainingen

Ons ervaren en enthousiaste team van zweminstructeurs staat klaar om lessen en trainingen te geven voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu wilt leren zwemmen, je zwemtechniek wilt verbeteren of wilt deelnemen aan aquafitness. Wij hebben programma’s die bij jou passen.

Kies voor de Plons in Nijmegen West

Bij Zwembad de Plons bieden wij goed onderhouden faciliteiten aan, zodat je optimaal van je zwemervaring kunt genieten. Ons personeel staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Bovendien hanteren we flexibele openingstijden, zodat je kunt zwemmen op tijden die voor jou het beste uitkomen.

Met onze centrale ligging nabij Nijmegen West zijn we gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners van Nijmegen als omliggende gemeenten. 

Kom jij vandaag nog langs?

Of je nu wilt zwemmen voor ontspanning, plezier of sport, Zwembad de Plons is dé plek voor jou. Bezoek ons vandaag nog en ontdek zelf! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zwemlessen, aquafitness programma’s en andere activiteiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Zwembad de Plons in Nijmegen West!