Beuningen: (024) 677 19 87
Terug
Home

ABC zwemles bij zwembad de Plons

Zwemvaardigheid is belangrijk in de opvoeding van ieder kind. Hoe eerder uw kind zich veilig en thuis voelt in het water, hoe beter. Bij zwembad de Plons leren wij kinderen op een speelse wijze hoe ze zich moeten bewegen in het water. Binnen onze ABC zwemlessen komen alle zwemslagen en -vaardigheden aan bod die nodig zijn om de drie verschillende zwemdiploma’s met succes te behalen. Iedere zwemles duurt 60 minuten en wordt gegeven door een opgeleide en ervaren zwemleraar. Samen met u zoeken wij een vaste dag en tijd uit waarop u kind ABC zwemles heeft.

Eigen lesmethode

De ABC zwemmethode van Zwembad de Plons onderscheidt zich van andere zwemmethodes door een persoonlijk en speelse aanpak. Onze zwemleraren begeleiden ieder kind individueel en zorgen ervoor dat uw kind de leerstof op een juiste wijze beoefent. Daarnaast maken wij gebruik van diverse speelmaterialen om uw kind spelenderwijs te leren zwemmen en hebben wij aan het einde van de zwemcursus een parcourstraining om uw kind optimaal voor te bereiden op het afzwemmen.
ABC zwemlessen worden gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Voor kinderen onder de 4 jaar hebben wij speciale baby- en peuterzwemlessen. Zwembad de Plons is een erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma’s

Zwembad de Plons is dichterbij dan u denkt!

Zwembad de Plons heeft ruime parkeergelegenheid en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanwege onze bewezen effectieve lesmethode is zwembad de Plons een goede optie ten opzichte van andere zwembaden uit de buurt van:

  • Nijmegen (Sportfondsenbad Nijmegen West, Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg, De Vin, Aqua Novio, Zwemschool Henricus, Het Erica Terpstrabad, Sneller leren zwemmen, Happy Swim, Reddingsbrigade, Geboren Zwemmers)
  • Wijchen (De Meerval)
  • Groesbeek (Zwembad de Lubert)
  • Bemmel (Zwemclub de Ward, Laco)
  • Druten (Zwembad Active Sportsworld, Zwemschool Olga)
  • Elst (De Helster)

Wilt u meer informatie over onze unieke ABC zwemlesmethode? Of wilt u uw kind inschrijven voor ABC zwemmen bij Zwembad de Plons? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 024 – 6771987.